Digitale producten voor zorgprofessionals

Ontdek het aanbod slimme leeroplossingen voor diverse sectoren uit de gezondheidszorg. Onze producten dragen bij aan de ontwikkeling en groei van professionals uit de zorg.

Hand met iPhone met daarop e-learning van Doczero

E-learning voor jouw organisatie

Het aanbod e-learning heeft zich als uiterst waardevol bewezen voor bedrijven en organisaties binnen de gezondheidszorg.

Profiteer van ons uitgebreide assortiment met meer dan 300 verschillende titels, waarin exclusieve en unieke in-huis ontwikkelde content centraal staat. De e-learningmodules zijn geaccrediteerd door zowel V&VN als de NVBMH. Implementeer de modules moeiteloos in jouw eigen Learning Management System (LMS) dankzij de ondersteuning van LTI en SCORM.

Doczero Academy; online leerplatform

Ontdek Doczero Academy, het online leerplatform dat is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Met een gebruiksvriendelijke interface maakt Doczero Academy leren toegankelijk. Dankzij naadloze integratie met je HR-systeem verlopen het beheer en de integratie van leertrajecten moeiteloos. Doczero Academy: eenvoudig, compleet en afgestemd op jouw organisatie.

Online leerplatform

Integreer onze producten via de volgende koppelingen:

EPA portfolio van Doczero

Waarborg kwaliteit met het EPA-portfolio

Maak kennis met het EPA-portfolio van Doczero – een innovatieve oplossing gericht op de ontwikkeling van de professional in opleiding, die voldoet aan de hoogste standaarden voor het beoordelen en accrediteren van professionele competenties. Ons uitgebreide EPA-portfolio biedt nauwkeurige, gestandaardiseerde en effectieve evaluaties, waarbij de resultaten gesynchroniseerd kunnen worden met digitale portfolio’s, LMS en HR-systemen.

Stimuleer persoonlijke ontwikkeling

De assessment tool van Doczero biedt een geavanceerde oplossing voor nauwkeurige praktijkbeoordelingen en (zelf)evaluaties. Met onze tool ga je op een eenvoudige manier aan de slag om de vaardigheden en prestaties van professionals te meten, te registreren en te evalueren. 

De online formulieren van de assessment tool zijn volledig te personaliseren naar jouw behoeften. Maak gebruik van diverse templates of ontwikkel zelf formulieren en online assessments die voldoen aan de criteria. Alle resultaten worden automatisch opgeslagen, waardoor analyse en rapportage mogelijk zijn voor een grondige evaluatie.

Optimaliseer jouw evaluatieproces, creëer inzicht en haal het maximale uit de ontwikkeling van jouw team. 

Ontdek de assessment tool
Aan de slag met de Doczero tooling

Zelf e-learning maken, een goed idee is genoeg

Versterk de kennisoverdracht binnen jouw organisatie met Doczero’s krachtige development tool. Deze tool biedt toegang tot gebruiksvriendelijke templates waarmee jouw organisatie moeiteloos e-learning content kan ontwikkelen. 

Of het nu gaat om naslagwerken, toetsen of volledige interactieve
e-learningmodules, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de flexibiliteit van de development tool kunnen organisaties snel inspelen op specifieke trainingsbehoeften en eenvoudig zelf digitale leeroplossingen ontwikkelen.

Doczero Essentials, ontwikkeld voor op de werkvloer

Doczero Essentials bieden een doeltreffende oplossing voor directe toegang tot cruciale informatie voor zorgprofessionals. Een Essential is een korte instructievideo die zich specifiek richt op een vaardigheid. De nadruk op essentiële informatie maakt deze content bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik op de werkvloer, waar zorgprofessionals snelle en relevante ondersteuning nodig hebben. Of het nu gaat om het aanleren van nieuwe procedures, het verfrissen van bestaande kennis of het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, Doczero Essentials bieden een flexibele leermethode die direct toepasbaar is op de werkvloer.

Verzorger met tablet bekijkt essential video

Laat onze producten jou overtuigen

Onze leeroplossingen dragen bij aan verbeterde prestaties en groei van zorgprofessionals. Ontdek zelf waarom klanten vertrouwen op de waardevolle bijdrage van Doczero.

20+ jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in online leren voor de zorg, ontwikkelen wij producten die bijdragen aan de professionele groei van zorgverleners.

Uniek beeldmateriaal

Met ons interne designteam en eigen studio produceren wij al ons visueel materiaal volgens de meest recente richtlijnen en werkprocedures in de zorg.

Accreditatie

Doczero biedt een kwalitatief en geaccrediteerd aanbod e-learning die een bijdrage leveren aan het bevoegd en bekwaam houden van de zorgprofessional.

  Bezoekadres
Poort van Veghel 4934
5466 SB Veghel

Neem contact op

  Telefoon
+31 (0)413 244 133

  Support
+31 (0)413 244 137

  Mail