Thuiszorg en ouderenzorg

Bij de ontwikkeling van Doczero’s leerproducten voor de thuiszorg en ouderenzorg staan de cliënt en de helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen centraal. Wij ondersteunen bij het bevoegd en bekwaam blijven, zodat zorgprofessionals goede zorg kunnen blijven bieden.

Verzorgende uit de thuiszorg en ouderenzorg met cliënt
Online lesmateriaal voor helpende en verzorgde verpleegkundige

Leeroplossingen die bijdragen aan professionele groei

Ontdek de kracht van Doczero’s uitgebreide scala aan leeroplossingen, speciaal ontwikkeld voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen actief in de thuiszorg en ouderenzorg.

Blijf bevoegd en bekwaam met inhoud die voldoet aan de meest recente richtlijnen en Vilans protocollen. Of je nu behoefte hebt aan complete e-learningmodules, toetsen, assessments of Doczero Essentials, onze producten zijn veelzijdig inzetbaar. Het groeiende aanbod e-learning wordt voortdurend up-to-date gehouden en uitgebreid met relevante titels. Ontdek hier alles over Doczero Academy en investeer in jouw professionele groei.

De assessment tool geeft inzicht

Optimaliseer het leerrendement met Doczero’s veelzijdige assessment tool en maak werkplekleren mogelijk. Van intercollegiale toetsing tot het registreren van assessments en resultaten van praktijktrainingen, de tool biedt inzicht in professionele groei en leerrendement. Synchroniseer resultaten gemakkelijk met uw LMS of HR-systeem en maximaliseer het potentieel van de helpende, verzorgende en verpleegkundige.

Thuiszorg en ouderzorg verpleegkundige achter laptop met Doczero assessment tool
development tool voor thuiszorg en ouderenzorg | Doczero

Ervaar het gemak van zelf e-learning maken

Wij houden de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen in de gezondheidszorg nauwlettend in de gaten. Onze producten evolueren mee met de veranderende behoeften van de sector. Voor gepersonaliseerde
e-learningmodules voor uw organisatie of specifieke cliënttypen biedt Doczero de development tool. 

Met deze geavanceerde tool kunnen onze klanten eenvoudig zelf e-learning ontwikkelen, gebruikmakend van dezelfde sjablonen als onze ervaren contentontwikkelaars. Ontdek wat de development tool voor u kan betekenen!

Kennis beschikbaar op de werkvloer

Doczero Essentials zijn beknopte instructievideo’s die direct op de werkvloer geraadpleegd kunnen worden. Werkprocedures zoals medicatieveiligheid, medicatie toedienen en de verzorging van een centraal veneuze katheter worden helder en toegankelijk gepresenteerd in deze korte filmpjes of animaties. Het aanbod omvat meer dan 500 Essentials. Mocht je behoefte hebben aan meer informatie of verdieping, dan kun je de bijbehorende e-learningmodule volgen of een assessment maken.

Essentiele instructievideos voor de zorg

E-learning voor de
thuiszorg en ouderenzorg

Het groeiende aanbod online trainingen wordt continu up-to-date gehouden en bibliotheken worden aangevuld met relevante titels. Alle combinaties zijn mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

  Bezoekadres
Poort van Veghel 4934
5466 SB Veghel

Neem contact op

  Telefoon
+31 (0)413 244 133

  Support
+31 (0)413 244 137

  Mail