100% focus op de gezondheidszorg

Ontdek hoe de leeroplossingen van Doczero bijdragen aan de ontwikkeling van competenties van zorgprofessionals en persoonlijke groei stimuleren. Doczero biedt geaccrediteerde e-learning voor diverse sectoren, toegespitst op verschillende zorgverleners.

Ambulancemedewerkers behandelen patiënt in ambulance

Ambulancezorg

Uitgebreid assortiment aan online trainingen, assessments en leermiddelen, ontwikkeld in nauwe samenwerking met experts uit de ambulancezorg.
Volledig afgestemd op de specifieke behoeften van ambulancechauffeurs, ambulanceverpleegkundigen en meldkamercentralisten. Ons actuele aanbod is gebaseerd op de LPA-richtlijnen en sluit aan op de laatste ontwikkelingen in de sector ambulancezorg.

Ziekenhuis

Direct aan de slag met onze op maat gemaakte online trainingen, afgestemd op diverse disciplines binnen het ziekenhuis, waaronder specialisaties zoals (specialistische) reanimatie, ECG, acute zorg en de vitaal bedreigde patiënt (EWS). Onze online trainingen zijn geaccrediteerd door zowel V&VN als NVBMH en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in elk LMS op basis van SCORM of LTI.

Verpleegkundige behandelt patiënt aan het ziekenhuisbed.
Ouderenzorg verpleegkundige meet de bloeddruk van cliënt.

Thuiszorg en ouderenzorg

Verken het assortiment van Doczero voor thuiszorg en ouderenzorg, met aangepaste onderwerpen en leeroplossingen die geschikt zijn voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Onze geaccrediteerde online trainingen zijn afgestemd op de Vilans-protocollen en de meest actuele werkprocedures in de sector thuis- en ouderenzorg. Ontdek hoe Doczero jouw zorgprofessionals ondersteunt bij het verbeteren van hun vaardigheden en het bieden van hoogwaardige zorg aan cliënten.

Gehandicaptenzorg

Ontworpen om aan de behoeften van zorgverleners te voldoen, waaronder begeleiders en verpleegkundigen. Onze leeroplossingen zijn ontwikkeld voor professionals die zorg verlenen aan mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Toegankelijke, boeiende en mobielvriendelijke online trainingen en assessments. Het aanbod microlearning van Doczero maakt het ook mogelijk om informatie direct op de werkvloer te raadplegen.

Verzorger behandelt patiënt in rolstoel
EHBO en BHV Doczero

EHBO & BHV

Breid je klantenkring uit met ons complete alles-in-één pakket voor EHBO- en BHV-opleiders. Geef je klanten de mogelijkheid om online EHBO- en BHV-trainingen te volgen als een voorbereiding op jouw praktijktrainingen. Met behulp van Doczero Academy kun je de voortgang van cursisten volgen en e-learning aanbieden in de huisstijl van jouw organisatie. Start direct en versterk jouw trainingsaanbod. Deze geïntegreerde oplossing is speciaal ontworpen om jouw opleidingsaanbod te optimaliseren. Profiteer van de flexibiliteit van het platform en monitor moeiteloos de voortgang van deelnemers. Kies voor gebruiksgemak en een professionele uitstraling om je positie op de markt te versterken. Begin vandaag nog en maak jouw opleidingen schaalbaar.

Leerplatform voor zorgprofessionals

Doczero Academy, het alles-in-één leerplatform, is afgestemd op de specifieke behoeften van zorgprofessionals in verschillende organisaties zoals ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg, gehandicaptenzorg en ziekenhuizen.

Ga aan de slag met 300+ geaccrediteerde e-learningmodules of ontwikkel zelf jouw eigen online trainingen met behulp van de development tool. Ontwikkel jouw vaardigheden in de gezondheidszorg met krachtige assessments en bekijk maar liefst 500+ Essentials; korte instructievideo’s van vaardigheden en handelingen direct toepasbaar op de werkvloer.

Duizenden zorgprofessionals werken dagelijks met Doczero Academy, wanneer start jij? Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Development tool van doczero

  Bezoekadres
Poort van Veghel 4934
5466 SB Veghel

Neem contact op

  Telefoon
+31 (0)413 244 133

  Support
+31 (0)413 244 137

  Mail