Veelgestelde vragen

Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Inloggen

Waar kan ik inloggen?

Log in op het persoonlijke leerportaal van jouw organisatie om toegang te krijgen tot het volledige aanbod e-learning. Gebruik daarvoor je inloggegevens of Single Sign On. Je bereikt het leerportaal van jouw organisatie via: www.jouworganisatie.doczeroacademy.com.

Kan ik meerdere gebruikersaccounts beheren met één inlog?

Nee, elke gebruiker heeft unieke gegevens nodig om te kunnen inloggen. Het systeem ondersteunt alleen individuele accounts voor gepersonaliseerde leerervaringen.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Maakt jouw organisatie gebruik van een LMS? Neem contact op met de beheerder. Maak je gebruik van Doczero Academy? Ga naar de inlogpagina, klik op ‘Wachtwoord vergeten’ en volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen. Je ontvangt instructies via de mail om vervolgens weer eenvoudig te kunnen inloggen.

Kosten

Wat zijn de abonnementskosten voor Doczero's e-learningplatform?

De abonnementskosten variëren op basis van het aantal gebruikers en gewenste functies. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Zijn er kortingen beschikbaar voor grotere organisaties of langere abonnementen?

Ja, we bieden kortingen voor grotere organisaties en langere abonnementsperioden. Informeer bij ons verkoopteam naar de mogelijkheden.

Zijn er kosten verbonden aan technische ondersteuning?

Nee, technische ondersteuning is inbegrepen bij het abonnement. We streven naar een probleemloze ervaring voor al onze gebruikers.

Producten

Welke functies biedt Doczero Academy als Learning Management System (LMS)?

Doczero Academy omvat naast het aanbieden van e-learning, functies zoals gebruikersbeheer, leerplannen, rapportage, certificeringen en koppeling(en) met HR- of LMS-systemen.

Hoe kan ik toegang krijgen tot de development tool?

De development tool is beschikbaar voor gebruikers met een Doczero Academy-abonnement. Neem contact op met ons team voor meer informatie.

Hoe kan ik gebruikers toegang geven tot specifieke cursussen binnen Doczero Academy?

Met Doczero Academy kun je gebruikers toewijzen aan specifieke cursussen op basis van hun rol of afdeling met behulp van persoonlijke leerplannen.

Kan ik rapporten genereren over de voortgang van gebruikers in Doczero Academy?

Ja, Doczero Academy biedt rapportagefunctionaliteiten om de voortgang van gebruikers, behaalde scores en voltooide cursussen te volgen.

Overig

Hoe kan ik contact opnemen met Support?

Voor vragen of ondersteuning kun je ons bereiken via support@doczero.com of neem telefonisch contact op via: +31 (0)413 244 137. Ons team staat klaar om je te helpen.

Biedt Doczero trainingssessies voor het effectieve gebruik van de producten?

Ja, we organiseren trainingssessies om je te helpen vertrouwd te raken met onze producten en optimale resultaten te behalen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Kon je niet het antwoord vinden wat je zocht? Laat het ons weten!
Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij helpen je graag verder.

Contact opnemen

Vul onderstaand contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Voornaam en achternaam
Velden met * zijn verplicht

  Bezoekadres
Poort van Veghel 4934
5466 SB Veghel

Neem contact op

  Telefoon
+31 (0)413 244 133

  Support
+31 (0)413 244 137

  Mail