Gehandicaptenzorg

Onze e-learning en online assessments zijn speciaal ontwikkeld met experts uit de praktijk voor begeleiders en verpleegkundigen die zich richten op de zorg voor mensen met verstandelijke of lichamelijke beperkingen.

Verzorger behandelt patiënt in rolstoel

Alles-in-één leerplatform

Ontdek het uitgebreide leeraanbod van Doczero. Wij bieden boeiende en toegankelijke leeroplossingen. Specifiek ontworpen voor begeleiders en verpleegkundigen die zorg verlenen aan mensen met een beperking. Ons voortdurend groeiende aanbod wordt regelmatig geüpdatet en aangevuld met relevante titels.Blijf bevoegd en bekwaam met unieke in-huis ontwikkelde content die voldoet aan de meest recente richtlijnen en Vilans protocollen.

Of je nu kiest voor onze online trainingen met uitdagende toetsen, praktijkgerichte assessments of onmisbare Doczero Essentials, ons aanbod is flexibel en afgestemd op individuele leervragen. Ontdek de veelzijdigheid van Doczero Academy en laat jouw medewerkers op hun eigen manier leren.

Verzorgende helpt patiënt in rolstoel
Verzorger met tablet bekijkt essential video

Essentials voor de gehandicaptenzorg

Doczero Essentials maakt werkplekleren mogelijk door directe toegang tot essentiële kennis te bieden. Onze unieke instructievideo’s, gericht op begeleiders en verpleegkundigen, ondersteunen bij dagelijkse taken. Met meer dan 500 Essentials beschik je als professional over een uitgebreid aanbod aan instructiefilms, waardoor je snel toegang hebt tot kennis op de werkvloer.

Professionele ontwikkeling

Stimuleer de ontwikkeling van de zorgprofessional met Doczero’s krachtige assessment tool. Deze veelzijdige tool optimaliseert leerrendement door het nauwkeurig registreren van assessments en korte praktijk evaluaties. Krijg inzicht in professionele groei. Synchroniseer moeiteloos resultaten met een LMS of HR-systeem en benut het volledige potentieel van begeleiders en verpleegkundigen.

Ontdek de assessment tool
Zelf eenvoudig e-learning maken

Eenvoudig zelf e-learning maken

Wij volgen nauwgezet de laatste ontwikkelingen en richtlijnen binnen de gezondheidszorg. Onze leeroplossingen evolueren technisch en inhoudelijk mee met de veranderende behoeften van de gehandicaptenzorg. Voor op maat gemaakte e-learningmodules die aansluiten bij jouw organisatie of specifieke cliënttypen, biedt Doczero de development tool aan. Met deze geavanceerde tool kun je zelf moeiteloos en gemakkelijk e-learning ontwikkelen, gebruikmakend van dezelfde sjablonen als onze ervaren contentontwikkelaars. Ontdek wat de development tool voor jou kan betekenen!

Leerportaal voor mantelzorgers

Als zorginstelling en professional heb je niet alleen te maken met de cliënt, maar ook met familie en mantelzorgers. Mantelzorg is een vorm van langdurige zorg en ondersteuning die voortkomt uit betrokkenheid bij een naaste. Het vormt een integraal onderdeel van informele zorg. Doczero biedt de mogelijkheid om een apart leerportaal op te zetten voor mantelzorgers die betrokken zijn bij de cliënten van de zorginstelling. Hier kunnen zij profiteren van online trainingen en assessments die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leer verder op de werkvloer

E-learning voor begeleiders en verpleegkundigen

Het groeiende aanbod online trainingen wordt continu up-to-date gehouden en bibliotheken worden aangevuld met relevante titels. Alle combinaties zijn mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

  Bezoekadres
Poort van Veghel 4934
5466 SB Veghel

Neem contact op

  Telefoon
+31 (0)413 244 133

  Support
+31 (0)413 244 137

  Mail