Ambulancechauffeur en ambulanceverpleegkundige in ambulance.

Doczero, hart voor ambulancezorg

Ontdek de kracht van het aanbod van Doczero, bestaande uit een uitgebreid scala aan online trainingen, assessments en leeroplossingen. Speciaal ontworpen voor en met professionals in de ambulancezorg.

Kies hoe jij wilt leren

Exclusieve e-learning

Van spoedeisende zorg tot acute psychiatrie, wij richten ons op het ontwikkelen van unieke content voor de professional ambulancezorg. Online trainingen die voldoen aan de meest recente protocollen ambulancezorg (LPA).

formulieren-filled

Online assessments

Optimaliseer jouw prestaties met onze online assessments. Onze assessments bieden waardevolle inzichten voor professionele ontwikkeling, waardoor je kunt excelleren in de veeleisende omgeving van de ambulancezorg.

Mircolearning

Ontdek de voordelen van microlearning met Doczero Essentials op de werkplek. Korte, krachtige instructievideo’s, beschikbaar tijdens het werk. Raadpleeg snel toepasbare informatie over vaardigheden in de acute zorg.

Ambulance medewerkers behandelen patiënt in ambulace.

Compleet aanbod ambulancezorg

Doczero biedt speciaal ontwikkelde e-learning voor de ambulancemedewerker, bijvoorbeeld: Specialistische reanimatie van volwassenen (ALS) en Endotracheaal intuberen. Leer over spoedeisende situatie of communicatietechnieken Landelijke Protocollen Ambulancezorg (LPA) en pas deze kennis direct toe in de praktijk.

Ons aanbod is gevalideerd door inhoudsdeskundigen en wordt actief up-to-date gehouden op basis van de actuele richtlijnen LPA, V&VN, NRR en Vilans. Met de e-learning van Doczero kunnen ambulanceprofessionals zich blijven ontwikkelen.

Professionele groei

Optimaliseer het afnemen en beheren van assessments met de Doczero assessment tool, gebruikmakend van onze online formulieren voor een gestroomlijnd evaluatieproces. Maak een keuze uit ons aanbod van templates, waaronder casusanalyses, korte praktijkevaluaties en 360-graden feedbackformulieren. Deze zijn specifiek ontworpen voor de ambulancechauffeur, ambulanceverpleegkundige en meldkamercentralist. Doczero biedt gerichte ondersteuning voor de ontwikkeling van professionals in de ambulancezorg, zodat zij optimaal kunnen presteren en bijdragen aan de kwaliteit van de ambulancezorg.

online beoordelingsformulier op tablet bij een praktijkoefening, één van de producten van Doczero
intern doorstromen met het leerplan | Doczero

Geef richting aan ontwikkeling

Een leerplan is een gestructureerd document dat de doelen, inhoud, methoden en evaluatiecriteria van een leertraject of opleiding beschrijft. Het fungeert als een blauwdruk die de richting en voortgang van het leerproces bepaalt. Binnen het leerplatform Doczero Academy is de ‘Leerplannen’-functionaliteit online beschikbaar. Het online leerplan omvat informatie over te behandelen onderwerpen, de bijbehorende assessments en beoogde leerresultaten, zoals te behalen e-learning binnen een bepaalde periode.

Een leerplan ondersteunt bij de organisatie en planning van een opleiding of training, waardoor structuur en kwaliteit in het leerproces wordt gewaarborgd. De online leerplannen kunnen worden samengesteld op basis van functies, groepen of individuen, afhankelijk van behaalde resultaten.

EPA-portfolio, kwaliteit gewaarborgd

Het EPA-portfolio van Doczero biedt ondersteuning voor het ontwikkelproces van de Professional In Opleiding (PIO) en hun praktijkbegeleiders. Door middel van nauwkeurige registratie van resultaten, zoals beoordelingen, feedback, bekwaamheidsverklaringen en onderbouwingen, verzamelt de PIO waardevolle informatie in het EPA Portfolio. 

Voor begeleiders zijn in het EPA-portfolio formulieren beschikbaar die gericht zijn op feedback en beoordelingen tijdens opleidingsgesprekken. Het Doczero EPA-portfolio fungeert als een krachtig instrument voor de ontwikkeling van de PIO. Het systeem is ontworpen om naadloos aan te sluiten op bestaande systemen binnen diverse betrokken organisaties, gebaseerd op reeds bestaande koppelingen en infrastructuur.

Blijf ontwikkelen als zorgprofessional

Onze partners in de zorg

  Bezoekadres
Poort van Veghel 4934
5466 SB Veghel

Neem contact op

  Telefoon
+31 (0)413 244 133

  Support
+31 (0)413 244 137

  Mail