Unieke leeroplossingen voor het ziekenhuis

Maak kennis met onze op maat gemaakte online trainingen, ontworpen voor verschillende disciplines in het ziekenhuis. Onze online trainingen zijn geaccrediteerd door zowel V&VN als NVBMH en kunnen naadloos worden geïntegreerd in elk LMS op basis van SCORM of LTI.

elearning voor het ziekenhuis | Doczero
Verpleegkundige met telefoon in de hand

De zorgprofessional kiest voor Doczero

Ons aanbod online trainingen blijft actueel volgens de richtlijnen van V&VN, Vilans en Nederlandse Reanimatieraad (NRR). Daarnaast zijn onze e-learningmodules geaccrediteerd voor zowel het V&VN als het NVBMH kwaliteitsregister. Als specialist in acute zorg biedt Doczero ook een uitgebreid assortiment online trainingen voor verpleegkundigen. Blijf bevoegd en bekwaam met onze geaccrediteerde leeroplossingen.

De volgende organisaties maken dagelijks gebruik van de leeroplossingen van Doczero, sluit jij aan?

Boost de ontwikkeling van zorgprofessionals

Als ontwikkelpartner voor de zorg, begrijpen wij het belang van voortdurende ontwikkeling als zorgprofessional. Doczero heeft een leerplatform ontwikkeld, dat specifiek is afgestemd op hun behoeften. Ons platform biedt medewerkers een gebruiksvriendelijke toegang tot een breed aanbod aan online trainingen en assessments, ontworpen om kennis en vaardigheden te vergroten. Of het nu gaat om bijscholing, het volgen van de nieuwste richtlijnen of het behalen van accreditatie, ons leerplatform biedt de benodigde flexibiliteit en relevantie in de snel veranderende gezondheidszorg.

Verpleegkundigen bekijken elearning op desktop
Bibliotheek vitaal bedreigde patiënt

Specialisatie 'Vitaal bedreigde patiënt'

Vroegtijdige herkenning en behandeling van de vitaal bedreigde patiënt is van cruciaal belang. Doczero biedt een uitgebreid scala aan online trainingen die specifiek gericht zijn op dit onderwerp. Onderwerpen zoals de Early Warning Score (EWS), sepsis en de SBAR-methode, evenals communicatie bij overdracht, maken deel uit van de bibliotheek voor de vitaal bedreigde patiënt. Deze online trainingen zorgen voor een grondige voorbereiding van verpleegkundigen en artsen op scenario-oefeningen.

Specialisatie 'Acute zorg'

De ‘Life Support’-bibliotheek biedt een uitgebreid assortiment aan online trainingen en is specifiek ontwikkeld voor de acute zorg. De online trainingen voldoen aan de meest recente richtlijnen van het European Resuscitation Council (ERC) en de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Het aanbod omvat e-learningmodules zoals basale reanimatie van volwassenen en kinderen (BLS), specialistische reanimatie van volwassenen (ALS), advanced paediatric life support (APLS), en de newborn life support (NLS).

bibliotheek life support

  Bezoekadres
Poort van Veghel 4934
5466 SB Veghel

Neem contact op

  Telefoon
+31 (0)413 244 133

  Support
+31 (0)413 244 137

  Mail