Begin vandaag nog met blended learning EHBO & BHV

Maak kennis met onze alles-in-één oplossing. Doczero biedt een uitgebreide reeks online trainingen op het gebied van eerste hulp, inclusief leerportaal. Wat deze oplossing nog krachtiger maakt, is dat het geen grote investeringen vereist. Samen groeien is het uitgangspunt.

Digitale leermiddelen voor EHBO en BHV

Ontdek wat Doczero voor jou kan betekenen

E-learning biedt nieuwe kansen

Met onze e-learning breid je niet alleen jouw aanbod uit, maar verrijk je ook de leerervaring van cursisten. Versterk jouw positie als praktijkopleider.

Alles-in-één pakket

Met e-learning EHBO en BHV, een gepersonaliseerd leerportaal en een beheeromgeving bieden we een totaaloplossing om jouw opleidingsaanbod te vergroten.

Compleet aanbod

Ontdek ons complete aanbod online trainingen, waaronder reanimatie en EHBO voor kinderen en volwassenen, BHV, stop de bloeding en evenementenhulpverlening.

Online EHBO en BHV met Doczero Academy

Maak je opleiding schaalbaar met Doczero Academy

Ontdek de mogelijkheden van Doczero om jouw opleidingsaanbod uit te breiden. Door gebruik te maken van onze online eerste hulp trainingen, heb je de mogelijkheid om diverse blended learning programma’s op maat voor jouw klanten te creëren, waarmee je tegelijkertijd je trainingsaanbod kunt vergroten. Met Doczero Academy als jouw leerportaal beheer je moeiteloos al je cursisten.

E-learning voor jouw klanten

Doczero biedt online trainingen voor jouw klanten. Ontdek hoe je trainingskosten verlaagt en tijd bespaart met de innovatieve producten van Doczero, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. 

Ons uitgebreide aanbod van online trainingen, waaronder reanimatie, EHBO en BHV, biedt een efficiënte oplossing. Deze trainingen voldoen aan de meest recente richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) en de Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp. Kies voor Doczero en optimaliseer je trainingsaanbod voor jouw klanten zonder in te leveren op kwaliteit.

Optimaliseer jouw trainingsaanbod
Ga aan de slag met Doczero

Klaar om te beginnen?

Ontdek de meerwaarde van Doczero Academy, hét online leerplatform voor de zorgprofessional. Met meer dan 300 online trainingen, Essentials en diverse tools breng jij jouw projecten naar een hoger niveau. Ervaar hoe de uitstraling van het platform wordt aangepast aan de huisstijl van jouw bedrijf en creëer een herkenbare omgeving voor jouw klanten.

Doczero Academy integreert naadloos met elk Learning Management System (LMS), waardoor je jouw online eerste hulp trainingen gemakkelijk kunt aanbieden binnen het LMS van jouw klanten. Deze flexibiliteit stelt je in staat om probleemloos blended learning trajecten in te richten.

Geniet van de flexibiliteit om online trainingen af te nemen zonder grote voorafgaande investeringen. Krijg toegang tot hoogwaardige trainingen wanneer het jou en jouw klanten uitkomt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op.

E-learning voor opleiders EHBO & BHV

Doczero biedt een uitgebreide reeks online trainingen op het gebied van eerste hulp, inclusief leerportaal. Alle combinaties zijn mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Hoe krijg ik toegang tot de e-learning van Doczero?

Log in op het persoonlijke leerportaal van jouw organisatie om toegang te krijgen tot het volledige aanbod e-learning. Gebruik daarvoor je inloggegevens of Single Sign On. Je bereikt het leerportaal van jouw organisatie via: www.jouworganisatie.doczeroacademy.com.

Welke functies biedt Doczero Academy als Learning Management System (LMS)?

Doczero Academy omvat naast het aanbieden van e-learning, functies zoals gebruikersbeheer, rapportage en opvolging van leeractiviteiten. Ontdek meer over het leerplatform of plan een demo in.

Wat zijn de abonnementskosten voor Doczero's e-learningplatform?

De abonnementskosten variëren op basis van het aantal gebruikers en gewenste functies. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

  Bezoekadres
Poort van Veghel 4934
5466 SB Veghel

Neem contact op

  Telefoon
+31 (0)413 244 133

  Support
+31 (0)413 244 137

  Mail