E-learning aanbod

Vragen over het e-learning aanbod?

Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Hoe krijg ik toegang tot de e-learning van Doczero?

Log in op het persoonlijke leerportaal van jouw organisatie om toegang te krijgen tot het volledige aanbod e-learning. Gebruik daarvoor je inloggegevens of Single Sign On. Je bereikt het leerportaal van jouw organisatie via: www.jouworganisatie.doczeroacademy.com.

Moet ik een app downloaden om de e-learning te gebruiken?

Nee, het is niet nodig om als gebruiker een app te downloaden om toegang te krijgen tot de e-learning van Doczero. Ons aanbod is eenvoudig te bereiken via je internetbrowser, zowel op desktop, tablet als mobiel.

Wat zijn de abonnementskosten voor Doczero's e-learningplatform?

De abonnementskosten variëren op basis van het aantal gebruikers en gewenste functies. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte.

Bij welk kwaliteitsregister is Doczero aangesloten?

Wij zijn geregistreerd bij het kwaliteitsregister van V&VN en NVMBH. Door het succesvol voltooien van onze online trainingen worden de behaalde accreditatiepunten direct gekoppeld aan deze kwaliteitsregisters met PE-online, via ons systeem.

Kan ik als ZZP'er gebruik maken van het aanbod?

Onze e-learningmodules maken deel uit van het breder opleidingsbeleid van zorginstellingen, aangevuld met praktijktraining. We brengen je graag in contact met partners die e-learning aanbieden in combinatie met praktijkgerichte trainingen.

Is het mogelijk om de e-learning aan te passen aan onze specifieke wensen?

Onze e-learning is gebaseerd op de meest recente richtlijnen en geaccepteerde procedures in de gezondheidszorg. Hoewel wij de landelijke standaarden respecteren, bieden wij wel de mogelijkheid om een specifieke werkprocedure op te nemen indien nodig. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Bezoekadres
Poort van Veghel 4934
5466 SB Veghel

Neem contact op

  Telefoon
+31 (0)413 244 133

  Support
+31 (0)413 244 137

  Mail